Velkommen | Søkeverktøy for hund og valp

Søkeverktøy for hund og valp

Om deg

Hjemmet ditt Velg størrelsen på hjemmet ditt. Dette vil påvirke hvilken type hund vi anbefaler - noen trenger mer plass enn andre for å være fornøyd!

Hagen din Velg størrelsen på hagen din. Dette vil påvirke hvilken type hund vi anbefaler - noen trenger mer plass enn andre for å være fornøyd og i god form! Merk - Pedigree anbefaler ikke å ha hund hvis det ikke finnes et uteområde der de kan gå tur og leke.

Nabolaget Velg hvilken type område du bor i. Ditt boområde vil påvirke hvor ofte du kan gå tur med hunden, og det bør være avgjørende for hvilken type hund og temperament du velger

Daglig tid til mosjon (i minutter) Velg hvor lang tid du kan bruke hver dag på å gå tur med din nye hund eller valp. Forskjellige raser krever forskjellig mengde med mosjon for å holde seg i form

Har du hatt hund før? Fortell oss om du har hatt hund før. Noen hunder krever mer kunnskap og erfaring enn andre.

Skal personer under 16 år gå tur med hunden? Fortell oss om du har barn under 16 år i husholdningen som kan gå tur med hunden ofte. Dette vil påvirke størrelsen, rasen og temperamentet vi anbefaler, fordi det er viktig av barn kan ha utbytte av å tilbringe tid med hunden på en trygg måte.

Om din ideelle hund eller valp

Størrelse Hvilken størrelse er ideell for hunden din? Hvis det ikke spiller noen rolle, marker alle alternativer

Pelslengde Hvilken lengde på pelsen er ideell for hunden din? Husk at lengre pels vil kreve hyppigere stell og den kan fremkalle allergier. Hvis det ikke spiller noen rolle, marker alle alternativer

Finn den rette hunden eller valpen

Når det finnes så mange forskjellige raser i alle former og størrelser, kan det virke veldig vanskelig å velge riktig hund. I denne seksjonen kan du se gjennom en liste over raser fra A-Å eller bruke vårt hundesøkeverktøy for å finne en rase som passer perfekt til din livsstil.

Endre innstillingene for hundesøket til venstre for å finne rasen som er perfekt for din livsstil. Vis dine personlige resultater mer detaljert, eller juster dine svar for å redusere antall raser som kan passe for deg.
Rase index :ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

/finn-rett-hund-eller-valp/default.aspx