Velkommen | Fôr og Godbiter

Søkeverktøy for fôr og godbiter

Hundens alder Velg din hunds alder eller la stå tom for å søke alle senior

Valp Voksen Senior

Fôrtype Velg fôrtype eller la stå tom for å søke alle

Våtfôr
Tørrfôr
Snacks & Godbiter

Spesielle behov Velg eventuelle spesielle behov som hunden din har

Stell av tenner og munnhule
Vektkontroll

Fôr & Godbiter

Våre komplette våt- og tørrfôr har den rette balansen mellom ingredienser som hunder trenger. Se gjennom produktene fra A til Å nedenfor, eller bruk vårt søkeverktøy for fôr og godbiter til venstre for å finne fôr, snacks og godbiter som passer for din hund eller valp.

Bruk søkeverktøyet for Pedigree fôr og godbiter for å finne produkter som passer for din hund eller valp. Velg ditt kjæledyrs alder, matpreferanse og spesielle behov, klikk på "oppdater resultater" og se treff på produkter nedenfor. Klikk på et produkt for å vise flere detaljer eller endre søkealternativene for å se flere passende produkter.
Product index:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

Adult Mini Små hunder vet hva de liker. Derfor har hver eneste bit av vår Adult Mini complete blitt dyppet i kjøttfulle safter, og du kan være sikker på at hunden kommer løpende når du rasler med posen.
A

Adult Vital Protection Pedigree® Adult er et sortiment med tørrfôr til hunder som vil passe perfekt for din hund. Det er 100% komplett, og laget uten kunstig smak, farge og sukker.
A

B

Beger Vi er her for hundene. Det innebærer å lage hundefôr i toppkvalitet, som er sunn for hunden og som også smaker godt. Vi er nøye med å velge ut ingrediensene i oppskriften til Pedigree® beger for å sikre 100% av den ernæringen de trenger – i hvert måltid.
B

Biscrok® Gravy Bones Du elsker å skjemme bort hunden din, og hva er vel bedre enn Pedigree® Gravy Bones®? Her får du sprøheten den elsker i en kjeks, kombinert med en deilig kjøttrik overflate som gjør Pedigree® Gravy Bones® til en av de aller mest smakfulle kjeksene.
B

D

DentaFlex® Pedigree® DentaFlex® er en helt ny dental tyggestang for hunder, utviklet av vitenskapelige og tekniske eksperter hos Pedigree® med nyttige innspill fra veterinær-tannleger. Pedigree® DentaFlex® er spesielt utviklet for å effektivt redusere opphopingen av plakk og tannstein like ved tannkjøttlinjen, og den rengjør grundig med kun to tyggestenger i uken.
D

DENTAstix® Pedigree® DENTAstix® har en unik “X”-form og en spesiell slipende tekstur. Ved daglig bruk er det klinisk bevist at de bidrar til å redusere dannelse av tannstein med opp til 80 %.
D

H

Hundepølse Vi er her for hundene. Det innebærer å lage hundefôr i toppkvalitet, som er sunn for hunden og som også smaker godt. Vi er nøye med å velge ut ingrediensene i oppskriften til Pedigree® Hundepølse for å sikre 100% av den ernæringen de trenger – i hvert måltid.
H

J

Jumbone® Den perfekte godbiten til hunden, som varer lenger. Jumbone® er en smart kombinasjon av et hardt ytre med stor tyggemotstand og en deilig kjøttrik kjerne – noe hunden virkelig kan sette tennene i. Pedigree® Jumbone® er tilgjengelig i et utvalg av størrelser som passer for hunder med forskjellig appetitt.
J

Junior Optimal Growth Valpen skal utforske en masse nye ting og trenger et fôr som beskytter den mens den vokser. Pedigree® Junior Optimal Growth tilfører valpen antioksidanter og kalsium og for å hjelpe den med å få en best mulig start i livet. Og det finnes ikke tilsatt sukker.
J

M

Markies® De sprø kjeksene med deilig, kjøttrik kjerne. Når hunden din fortjener noe spesielt kan du gi den noen Markies® - et av et fantastisk utvalg av deilige kjeks og godbiter fra Pedigree®. Har hunden din prøvd alle sammen ennå?
M

R

Rodeo® Pedigree® Rodeo® er en fin måte å belønne hunden på, eller bare vise den hvor glad du er i den. Med sin unike vridde form, den uimotståelige kjøttrike smaken og teksturen med god tyggemotstand vil den gi hunden langvarig nytelse. Pedigree® Rodeo® er tilgjengelig med smakene kylling og oksekjøtt.
R

S

Schmackos® Hunder elsker kjøtt og du elsker å gi hunden det den liker best. Lett å brekke i mindre biter, så du kan skjemme bort hunden din, så mye du vil
S

Senior 8+ Healthy Vitality Vi er her for hundene. Det innebærer å lage hundefôr i toppkvalitet, som er sunn for hunden og som også smaker godt. Så vi har vært nøye med å velge ut alle ingredienser i vår Senior-oppskrift for å sikre 100% av den ernæringen de trenger – i hvert måltid.
S

T

Tasty Bites Cheesy Bites Tasty Bites Cheesy Bites er virkelig smakfulle godbiter som hunden din vil elske. Deilige og annerledes, med en saftig smak av ost og kjøtt, Pedigree® Tasty Bites Cheesy Bites er små og myke - ideelle når du har hunden med deg rundt omkring. De passer perfekt til trening eller for bare å vise hunden din kjærlighet.
T

Tasty Bites Chewy Cubes Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes er virkelig smakfulle godbiter som hunden din vil elske. Deilige og annerledes, med en saftig smak av kylling. Pedigree® Tasty Bites Chewy Cubes er små og myke - ideelle når du har hunden med deg rundt omkring. De passer perfekt til trening eller for bare å vise hunden din kjærlighet.
T

Tasty Bites Crunchy Pockets Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets er virkelig smakfulle knasende godbiter som hunden din vil elske. Deilige og annerledes, med en saftig smak av kylling. Pedigree® Tasty Bites Crunchy Pockets er små og knasende - ideelle når du har hunden med deg rundt omkring. De passer perfekt til trening eller for bare å vise hunden din kjærlighet.
T
/for-og-godbiter/default.aspx