Søkeverktøy for fôr og godbiter

Hundens alder Velg din hunds alder eller la stå tom for å søke alle senior

Valp Voksen Senior

Fôrtype Velg fôrtype eller la stå tom for å søke alle

Våtfôr
Tørrfôr
Snacks & Godbiter

Spesielle behov Velg eventuelle spesielle behov som hunden din har

Stell av tenner og munnhule
Vektkontroll

Fôr & Godbiter

Våre komplette våt- og tørrfôr har den rette balansen mellom ingredienser som hunder trenger. Se gjennom produktene fra A til Å nedenfor, eller bruk vårt søkeverktøy for fôr og godbiter til venstre for å finne fôr, snacks og godbiter som passer for din hund eller valp.

Bruk søkeverktøyet for Pedigree fôr og godbiter for å finne produkter som passer for din hund eller valp. Velg ditt kjæledyrs alder, matpreferanse og spesielle behov, klikk på "oppdater resultater" og se treff på produkter nedenfor. Klikk på et produkt for å vise flere detaljer eller endre søkealternativene for å se flere passende produkter.
Product index:ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYZ

A

Adult Mini Små hunder vet hva de liker. Derfor har hver eneste bit av vår Adult Mini complete blitt dyppet i kjøttfulle safter, og du kan være sikker på at hunden kommer løpende når du rasler med posen.
A

Adult Vital Protection Pedigree® Adult er et sortiment med tørrfôr til hunder som vil passe perfekt for din hund. Det er 100% komplett, og laget uten kunstig smak, farge og sukker.
A

J

Junior Optimal Growth Valpen skal utforske en masse nye ting og trenger et fôr som beskytter den mens den vokser. Pedigree® Junior Optimal Growth tilfører valpen antioksidanter og kalsium og for å hjelpe den med å få en best mulig start i livet. Og det finnes ikke tilsatt sukker.
J

S

Senior 8+ Healthy Vitality Vi er her for hundene. Det innebærer å lage hundefôr i toppkvalitet, som er sunn for hunden og som også smaker godt. Så vi har vært nøye med å velge ut alle ingredienser i vår Senior-oppskrift for å sikre 100% av den ernæringen de trenger – i hvert måltid.
S
/for-og-godbiter/torrfor