Artikkel søkvertøv

Hundens alder Velg din hunds alder eller la stå tom for å søke alle senior

Valp Voksen Senior

Frågor Velg et spesielt emne hvis du vet hva du ser etter, eller la stå tom for å søke alle artikler for alderen du velger. Alternativt, velg et emne fra våre forslag til høyre

Er du klar til å ha din egen hund?
Forberede deg for hunden
Holde hunden sunn
Ha omsorg for hunden
Lære opp hunden
Fôre hunden

Holde hunden sunn

En frisk hund er en glad hund. Her finner du alt du trenger å vite om hvordan du holder hunden din frisk. Finn ut om vaksinasjoner eller behandling av lopper og ormer, og finn ut om hvordan du finner ut om hunden føler seg bra.

Finn en god veterinær

Hvis hundens oppdretter eller en nabo kan anbefale en god lokal veterinær, er du heldig. Hvis ikke kan du gå innom noen veterinærpraksiser og se på venteværelset, sjekke at de har de nødvendige godkjennelsene - og så velge den du er mest komfortabel med.

Helsesjekk og vaksinasjoner
Sørg for at hunden får en helsesjekk så snart som mulig etter at du har fått den. Ideelt sett skal de allerede være i gang med vaksinasjonene sine. Men hvis ikke må du bestille disse så raskt som mulig. Før de er fullt ut vaksinert er det ikke trygt for hunden å ferdes der andre hunder har vært.

Du må også snakke med veterinæren om ormekur, loppebehandling, klipping av klør og annet stell. Hvis hunden din nekter å spise i mer enn én dag, har diaré eller oppkast, er slapp uten grunn, må du ringe eller oppsøke veterinæren for å få råd.

Finn en god veterinær

Bookmark and Share

Relaterte artikler

Unngå frykt for veterinæren
Unngå frykt for veterinæren Hvordan få til veterinærbesøk uten stress Mer >
Vaksinasjoner
Vaksinasjoner Det er meget viktig å få hunden vaksinert Mer >
Kastrering/sterilisering av din hund
Kastrering/sterilisering av din hund Det finnes en rekke medisinske argumenter som tale både for og imot kirurgisk kastrering av hunder. Mer >
/hunde-og-valpestell/holde-hunden-sunn/finn-en-god-veterinaer