Vi er her for hundene

Alt vi gjør er av kjærlighet til hunder. For oss er hunder mer en jobb, de er livet vårt. Fra hunder...

Les mer >

Hva vi gjør

Vi mener at alle hunder bør få næringsrikt kvalitetsfôr som de elsker...

Les mer >

Våre løfter

Alle våre komplette fôrtyper er nettopp det, 100 % ernæringsmessig komplett..

Les mer >

Uteannonsering

Vi elsker å lage annonser som viser magien ...

Les mer >

Waltham

Siden 1960-tallet har forskningen på hundestell og -ernæring tatt mange store...

Les mer >

Våre ingredienser

Finn ut fakta om hva vi bruker i hundefôret vårt

Les mer >

Kontakt

Vi arbeider hele tiden med å forbedre kvaliteten på våre tjenester...

Les mer >

Waltham

Siden 1960-tallet har forskningen på hundestell og -ernæring tatt mange store store skritt fremover, eller rettere sagt byks. Vi er stolte over å kunne si at WALTHAM® Centre for Pet Care and Nutrition (navngitt etter byen i Leicestershire der Pedigree™ UK har sitt hovedkvarter) leder an i forskningsarbeidet.

Watham Watham

Vi er faktisk enda stoltere av måten vi utfører forskningen vår på. Vi ser på hundene som hjelper oss i forskningen som partnere - og vi har bevist at denne metoden virkelig gir resultater. Villige og lykkelige hunder som behandles som kjæledyr, hjelper oss med å lære hva som er best for din hund.

I laboratoriet vårt utfører vitenskapsfolk forskning i verdensklasse på en lang rekke forskjellige områder, inkludert forbedring av hunders helse ved hjelp av antioksidanter, probiotiske midler og antioksidanter. Vi samarbeider med universiteter og institutter verden over, og slik oppnår vi raske og nøyaktige resultater i samarbeid med et lite antall hunder.

Pr. i dag har vi cirka 150 hunder og 230 katter som bor i flotte, rikholdige boenheter, og de passes av mer enn 100 opplærte hundepassere. Hundene går tur to ganger om dagen hver dag, og lekeområdet deres inkluderer en spesiell sensorisk hage, med masse rart som de kan lukte og snuse på. Hundene våre får mange timer med sosialisering hver dag, og de prøver aktiviteter som agility-trening og ball-lek, og de for masse tid uten bånd rundt vannfontenene. I 2003 satt vi faktisk en verdensrekord i lydighet for hunder: Vårt WALTHAM-team fikk 76 hunder til å sitte, sammen, i hele to minutter.

Verdensrekorden våre var ikke bare et stunt. Det å få en hund til å sitte stille, avslappet og fornøyd, er helt sentralt for en del av forskningen vår - eksempelvis når vi trenger å finne ut hvor mye fuktighet en hund taper gjennom huden. (Denne spesielle studien førte frem til fôr som fremmer sunnere hud og mer glansfull pels.)

Vår innfallsvinkel med omsorgsfull vitenskap kan gjøre forskningsarbeidet mer utfordrende. Men det fører ikke bare til at forskningen vår er enestående, det fører også til at WALTHAM er et virkelig godt sted å jobbe.

/om-pedigree/waltham