Velkommen | Valp

Velkommen til vårt "Valp til Hund-" Program

Det å ønske en ny valp velkommen i hjemmet ditt er starten på en lang og givende reise for dere begge. Det som skjer i de første tolv månedene av denne reisen er meget viktig for å sørge for at valpen blir en sunn og lykkelig hund. Derfor har vi utviklet valp til hund-programmet med enkle aktiviteter i forhold til forskjellige stadier i valpens liv, og vi har delt inn utviklingen i tre hovedprinsipper: "Trene","Pleie", "Leke".

Hvis du bare gjør litt hver dag med valp til hund-programmet, vil det hjelpe deg med å oppdra den nye valpen til å bli en lykkelig, sunn og sosial hund.

  • Pleie- alt du trenger å vite for å holde valpen sunn og frisk gjennom alle stadier i livet, eksempelvis fôring, pelsstell og medisinsk behandling.
  • Trene- disiplin er meget viktig for at valpen din skal bli en lykkelig hund. Valper liker å lære, spesielt når de får skikkelig belønning for det.
  • Leke- det er ikke vanskelig å kose seg med litt lek hver dag sammen med valpen! Det finnes måter å gjøre lek til en læringsaktivitet på, og noen ganger må du også begrense leken.

Forpliktelse

Ditt løfte
Som eier av en ny valp lover jeg å gi den pleie og opplæring, og leke med valpen hver eneste dag - for å oppdra den til den lykkeligste, sunneste og vennligste hunden jeg kan.
Vårt løfte
Vi i Pedigree lover å følge deg hvert skritt på veien.
/valp/default.aspx