PEDIGREE® Kalkun & kylling

Vi er her for hundene. Det innebærer å lage hundefôr i toppkvalitet, som er sunn for hunden og som også smaker godt. Vi er nøye med å velge ut ingrediensene i oppskriften til Pedigree® beger for å sikre 100% av den ernæringen de trenger – i hvert måltid.

FÔRINGSINSTRUKSJONER

For overvektige hunder, reduser den daglige mengden. Mengden fôr bør minskes/økes alt ettersom hvilken rase hunden er, alder og aktivitetsnivå. Derfor må du evt. justere fôrmengden for å holde din hund i toppform. De fleste hunder har behov for en tilvenningsperiode ved overgang til et nytt fôr. En skål med friskt vann bør alltid være tilgengelig. Server romtemperert fôr, fôr som er åpnet kan oppbevares i kjøleskap i opptil 2 dager. Den angivende mengden fôr er kun veiledende.
Daglig fôringsanbefaling:

INGREDIENSER

Kjøtt og kjøttbiprodukter (42% hvorav 4% kalkun og 4% kylling), korn, fisk & fiskebiprodukter, mineraler, vegetabilske biprodukter (0,5% tørket sukkerroesnitter), olje & fettstoffer (0,5% solsikkeolje).

TILÆTNINGSSTOFFER PER KG

  • Protein: 7
  • Fettinnhold: 6
  • Råolje (mineral): 2.3
  • Fiber: 0.6
  • Vann: 81
  • Kalcium: 0.3

GJENNOMSNITTLIG ANALYSEVÆRDI (%)

Sammensetning: Vitamin D3: 150 IE, Vitamin E: 50 mg, Kalciumjodat vannfri: 0.39 mg, kopparsulfat pentahydrat: 5.7 mg, jernsulfat monohydrat: 10 mg, Mangansulfat monohydrat: 5.6 mg, Zinksulfat monohydrat: 107 mg / Tekniske tillsatser: Cassia gum: 3500 mg

VektVåtfôrBlanding
5 kg1 ¼ beger70 g tørrfôr + ¾ beger
10 kg2 beger120 g tørrfôr + 1 beger
20 kg3 ⅓ beger160 g tørrfôr + 1 2⁄3 beger
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy
Samtykke vedrørende informasjonskapsler