Styrke immunforsvaret gjennom ernæring

img_6

Forskere ved WALTHAMTMCentre for Pet Nutrition har gjort grensesprengende oppdagelser av hvordan spesielle næringsstoffer kan styrke hundens immunitetsforsvar i forhold til medisinske og fysiske problemer.Bedre beskyttelse for valper og eldre hunder
Forskning som er utført ved WALTHAMTMhar vist at valper har sterkere og sunnere immunforsvar hvis de for tillegg av antioksidanter i föret. Også eldre hunder nyttegjør seg antioksidanter fordi de beskytter mot aldersrelaterte sykdommer. Så våre valpeför og seniorför har nå høye nivåer av antioksidanter for å gi beskyttelse når hundene trenger det mest.

Forebygge risiko for nyreproblemer
Nyreproblemer er vanlig hos eldre hunder. Forskere ved WALTHAMTMCentre har funnet ut at kontroll med fosfornivået i föret kan redusere risikoen for nyreskader. Våre seniorprodukter er utformet med dette i tankene.

Hold eldre hunder i gang
Eldre hunder utvikler ofte helseproblemer i leddene - spesielt raser som Labrador Retriever og Schæfer. Men etter undersøkelser av potensialet i muslingpulver av grønn musling, har forskere ved WALTHAMTMkunnet utvikle Pedigree Jointcare godbiter. Föring med Pedigree Jointcare hver dag har vist seg å gjenopprettet bevegeligheten i løpet av seks uker.

Reduksjon av problemer i munnhulen
Arbeidet ved WALTHAMTMhar også ført til utvikling av et antall produkter som forebygger helseproblemer i munnhulen hos hunder, som f.eks. Pedigree Dentastix.
Våre undersøkelser viser at daglig föring med Dentastix reduserer oppbyggingen av plakk og tannstein.

Pedigree® Feeling Happy