For hunden eller valpen din

img_21

For å holde seg sunn må hunden din ha riktig balanse mellom protein, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Hvert næringsstoff må stå i et balansert forhold til energiinnholdet i föret og til de andre næringsstoffene.Riktig antall kalorier avhenger av hundens størrelse, rasen og hvor mye mosjon de får. Livsfasen kan også utgjøre en stor forskjell: Valper, voksne hunder, seniorhunder, drektige og diegivende tisper trenger alle forskjellige mengder energi.


Hjemmelaget eller ferdig för?
Det å sørge for balansert för for hunden krever mye tid, arbeid og kunnskaper. Det er vanskelig å gjøre dette riktig – og det kan påvirke hundens helse.
Flere tiår med forskning og ekspertise ligger bak de forskjellige typene hundeför som nå er tilgjengelig i butikkene. Dagens utvalg av Pedigree-produkter er resultatet av over 60 år med forskning.
Det innebærer at du får garantert, jevn kvalitet, uansett om föret er komplett eller tillegg, tørt eller vått. Det er rett og slett det enkleste å bruke et komplett för som Pedigree for å sørge for at hunden får den næringen den trenger.

Pedigree® Feeling Happy