Sikre god fordøyelse

Dog_10

Utvalget til Pedigree omfatter noen av de beste produktene på markedet i forhold til fordøyelse. Vi utfører regelmessige tester på våre våte og tørre produkter for å kunne fortsette å levere førsteklasses för til hunden din, og i tillegg sørge for at det er lett å plukke opp etter den – dette kaller vi "baksidekvalitet".Sukkerroepasta (SBP), som er en type ikke fordøybar fiber, har vist seg å være gunstig for fordøyelsen og den bidrar til å holde cellene i tarmveggen sunne. SBP kan også bremse på fermenteringen av protein og dermed redusere antall skadelige sluttprodukter og gi mindre lukt på avføringen.


Skift för gradvis

Hvis du skifter för til hunden for raskt – eller gir dem middagsrester – kan de få løs avføring, ubehag i baken eller til og med diaré. Når du skifter för til hunden fra en type til en annen, skal du prøve å gjøre det gradvis over en periode på sju dager. Da endrer du gradvis andelen gammelt og nytt för hver dag inntil hele måltidet består av nytt för etter sju dager.
Store raser og veldig store raser kan ha større problemer når de skifter för fordi de gjerne har mindre strukturert avføring enn mindre hunder. Det er sannsynligvis fordi föret bruker lengre tid på å passere gjennom fordøyelseskanalen på større raser, slik at det eksponeres lenger for bakterier som forårsaker gradvis fermentering.

Pedigree® Feeling Happy